Jordina Cuní Casas guanya la travessa dels Oscars

10/03/2018
10 de març de 2018
Jordina  és la guanyadora de la travessa dels Oscars que des de fa catorze anys organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

La 90a gala dels Oscars celebrada a Los Angeles la matinada del passat diumenge en el Dolby Theatre de Hollywood va desvetllar les pel·licules triomfadores del 2018. Des de fa catorze anys la Biblioteca Antoni Pladevall i Font fa una travessa entre els seus usuaris i enguany la guanyadora ha estat Jordina Cuní Casas, de Taradell. Casas ha encertat sis de les deu categories proposades: Millor pel·lícula (La forma del Agua), millor actor (Gary Oldman, d'El instante más oscuro), millor vestuari, d'El hilo invisible - Mark Bridges-), millor director (Guillermo del Toro de La forma del agua), millor actriu (Frances Mc Dormand - Tres anuncions en las afueras) i millor pel·lícula d'animació (Coco). La resta de categories que entraven a la travessa eren el de millor pel·licula de parla no anglesa, millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment i millor banda sonora.

Enguany la travessa ha comptat amb 31 participants. D'aquests, 1 no ha encertat cap categoria; 7 n'han encertat una; 5 n'han encertat dues; 10 n'han encertat tres; 3 n'han encertat quatre; 4 n'han encertat cinc i només una, la guanyadora, sis.