Jordi Imbert presentarà dijous el llibre 'La visió intuïtiva' a la Biblioteca

20/05/2021

A principis d'any, Jordi Imbert va treure el llibre La visió intuïtiva. Veure-hi sense els ulls és possible i el proper dijous 20 de maig a les 8 del vespre el taradellenc en farà la presentació a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. 

Segons l'autor, la visió intuïtiva és una visió que d'entrada tots podem desenvolupar.Nosaltres li hem posat aquest nom perquè hem vist que és un mètode que realment té a veure amb la intuïció", tot i que pot rebre diferents noms i en tot el món hi ha moltes metodologies que en parlen. Es tracta de “la capacitat de percebre l'entorn  físic immediat sense haver de fer servir els cinc sentits tradicionals i molt menys els  ulls”. Segons l'autor, “aquesta capacitat depèn de diferents pilars, principalment tres”, però deixa clar que “si no es treballen no es poden  desenvolupar i si no hi ha ningú que t'acompanyi en aquest sentit és molt difícil que es pugui desenvolupar per un mateix”.

Jordi Imbert - La visió intuitiva

L'activitat serà presencial amb aforament limitat i reserva prèvia a la Biblioteca de Taradell (93 880 10 56 o bé a b.taradell@diba.cat).

També en línia al canal de Youtube de la Biblioteca.

Al llarg del llibre Imbert respon a quatre preguntes.

Si això és veritat perquè no ho sabíem? Faig un repàs de tota la literatura que he trobat interessant sobre el tema. Des de recerca de treballs científics procedents de Rússia, Alemanya, França i Mèxic fins a arts marcials procedents del món oriental que també aconsegueixen desenvolupar aquesta capacitat. També abordo el tema dels invidents i reporto casos d'invidents que han aconseguit captar informacions de caire visual del seu entorn segons diferents autors.

Com és possible veure-hi sense els ulls? A partir del treball dels científics que ja han investigat el tema intento comparar les seves hipòtesis amb el marc científic actual, i plantejo o modifico hipòtesis que ja han sortit prèviament. Evidentment es necessitarà molta recerca per poder-les validar o no.

Quins beneficis comporta? A partir de les experiències dels meus alumnes, del que m'han dit les famílies i de les experiències d'altres autors intento resumir quins són els canvi que experimenta una persona que s'obra a aquest tipus de percepció intuïtiva.

Si veure-hi sense els ulls és possible, què més és possible? Crec que confirmar aquest tipus de percepció és trencar amb el paradigma materialista actual i, com a mínim fa replantejar i preguntar-nos moltes coses...

Imbert acompanya les explicacions amb experiències i demostracions audiovisuals que es poden veure mitjançant codis QR perquè el lector també ho pugui veure amb els seus propis ulls. El llibre és el volum 1 d'un estudi en el qual Imbert, de cara al segon, va treballant amb diversos casos.

Portada_La visió intuïtiva

 

twitter