Jordi Imbert i Tània Agorreta presentaran a la Biblioteca 'Ver sin los ojos es posible'

Serà el proper dijous 19 de gener a partir de les 7 de la tarda. 

Dijous, 19/01/2023

Després de dos anys seguint amb les investigacions després del seu primer llibre, Tània Agorreta i Jordi Imbert tornen a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font per presentar Ver sin los ojos es posible

Es tracta d'un nou llibre que han escrit per explicar més coses sobre la capacitat de veure-hi sense els ulls: "Una capacitat que en major o menor grau la majoria podem desenvolupar" expliquen els autors.

Aquesta vegada ho faran acompanyats d'Alex Cómez-Marín, d'un neurocientífic de renom que ha fet el pròleg del llibre i d'un dels seus participants que vindrà expressament des de Toledo per compartir amb tots els interessats les seves experiències amb aquest treball. 

erewr

A més a més també parlaran d'aquest nou llibre que recull més evidències del que la consciència humana és capaç de molt més del que ens havíem imaginat. 

Ver sin los ojos es posible ofereix la solució a preguntes com per què no sabíem que això era possible, com s'explica aquesta capacitat i sobretot com es pot desenvolupar. També aprendràs alguns exercicis senzills per iniciar-te en aquest camp des de casa teva ia més observarem altres capacitats intuïtives apassionants que es poden despertar en realitzar aquest entrenament. I és que en el descobriment d'aquestes possibilitats ens adonem que la consciència humana és molt més gran del que no ens havien explicat mai.

 

Tània Agorreta Albert ha cofundat l'Editorial INTUITU EDITIONS i és directora d'Intuitu-Institut de Visió Intuïtiva. És experta en desenvolupar la intuïció i la visió intuïtiva, especialment en adults. Fa més de dos anys que desenvolupa el programa gratuït per a persones amb ceguesa per al desenvolupament de la Visió Intuïtiva. Ha treballat amb centenars de persones per al desenvolupament de la Visió Intuïtiva i ha format gairebé una trentena de professionals al programa de Formació de Coach de Visió Intuïtiva.

Jordi Imbert Riera és cofundador d'Intuitu-Institut de Visió Intuïtiva. Mestre de professió. Interessat en explorar la consciència i com ajudar les noves generacions a connectar amb la seva essència i desenvolupar el seu potencial. Autor de tres llibres, dos sobre la Visió Intuïtiva exclusivament.

twitter