Jordi Baucells oferirà la xerrada 'Els ocells: els grans viatgers' a la Biblioteca de Taradell

12/09/2016
12 de setembre de 2016
El biòleg i naturalista Jordi Baucells i Colomer serà l'encarregat de fer la xerrada Els ocells: els grans viatgers a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

L'activitat es portarà a terme el proper dimarts, 4 d'octubre, a partir de les 8 del vespre i en ella es parlarà del fantàstic món de la migració dels ocells:

"Sabeu que un ocell que no pesa més de 6 grams pot fer viatges de més de 3.000Km? Travessant mars, deserts i ciutats, els ocells són els reis de la migració. En aquesta xerrada, coneixerem com, quan, perquè viatgen els ocells.Com s'orienten? Saps que molts dels ocells migradors realitzen grans viatges de nit, amb pràcticament gens de llum? A Osona, els científics estudien els ocells mitjançant tècniques de marcatge com l'anellament, el seguiment per satèl·lit o el ràdio seguiment. Saps que el falciot negre, el rei del cel, és capaç de volar sense parar, ni de nit ni de dia, durant més de dos anys?"

Els ocells: els grans viatgers és una xerrada audiovisual sobre el gran fenomen de la migració animal. L'activitat,que coincideix amb el Dia dels Ocells, està emmarcada dins la 1a Jornada sobre Documentació Ambiental a Catalunya: Gestió, Difusió i Cooperació.

 

Xerrada Jordi Baucells