Joan Vicenç Duran presentarà a la Biblioteca el llibre 'Cero accidentes: ¿Una utopia?'

05/10/2017
05 de octubre de 2017
El proper dijous, 5 d'octubre, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font tindrà lloc la presentació del llibre Cero accidentes: ¿Una utopia? de Joan Vicenç  Duran.

En aquest llibre, una barreja de realitat i ficció, explica el que considera l'aventura més apassionant de la seva vida professional: canviar el tarannà de tota una plantilla d'una fàbrica per arribar a deu anys sense accidents. El punt de partida no era fàcil: tenien un accident cada tres setmanes. En format d'entrevista, la periodista Laura Duran anirà conduint l'acte per conèixer els detalls personals més interessants d'aquesta aventura inclòs els que no recull el llibre. Joan Vicenç Duran destaca que "no és un  llibre tècnic, és un relat humà d'una part important de la vida de l'autor". La presentació començarà a partir de les 8 del vespre i per acabar es servirà una copa de cava gentilesa de Caves Pere Ventura. 

Joan Vicenç Duran i Llàcer. Llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona. Diplomat en Planificació i Administració d'Empreses per la Universitat de Madrid. Diplomat en Direcció General per ESADE Business School, Barcelona. Va començar la seva carrera a la industria metal·lúrgica com a Cap de Laboratori i a la producció de cable elèctric. Va ser nomenat Director de Fàbrica de CONDUCTEL als 32 anys. Als 37 anys va ser contractat per RHÔNE POULENC com a Director de Fàbrica de la seva filial SILICONAS HISPANIA. Al 1999 va ser nomenat Director General de Rhodia Siliconas España. Als últims anys de la seva carrera va ser Director Comercial d'Europa del Sud, Centre, Est, Mitja Orient i Àfrica de BLUESTAR SILICONES, continuació de Rhodia Silicones International. Ha publicat un llibre Cero Accidentes:¿Una Utopía on explica l'experiència dels seus primers anys com a director de planta d'una empresa multinacional.

Logo caves Pere Ventura

 

 

twitter