Ja et pots preinscriure a la quarta edició d'El Racó d'en Tià de la Biblioteca de Taradell

23/03/2017
23 de març de 2017
El 19 d'abril començarà una nova edició, la quarta, d'El Racó d'en Tià a la sala infantil de la Biblioteca de Taradell.

Les preinscripcions per l'edició de Primavera d'El Racó d'en Tià ja es poden fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font o a les oficines de l'Ajuntament de Taradell des d'aquest dimecres i fins al 10 d'abril. L'activitat es portarà a terme a la sala infantil de la Biblioteca, tots els dimecres entre el 19 d'abril i el 14 de juny de les 10 del matí a les 12 del migdia.

El Racó d'en Tià és una activitat organitzada conjuntament entre la Biblioteca, l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat la Plana. Està destinat a mares i pares amb fills de 0 a 3 anys i pensat per a infants que no vagin a l'escola bressol i vagin acompanyats per la mare, el pare o per tots dos. Els avis, àvies i cuidadors també hi seran benvinguts (si queden places lliures). 

En aquest espai els nens i nenes podran jugar, explorar i relacionar-se amb d'altres infants de la seva edat. El Racó d'en Tià és un espai on s'explicaran contes, es cantaran cançons de falda, es faran manualitats i d'altres activitats per poder fer amb els fills/es. Es tracta d'un lloc de trobada on els pares i mares podran compartir les experiències d'educar i d'ajudar a créixer als fills/es. Es parlarà d'aquelles temes que més interessin  com el dormir, l'alimentació, l'autonomia, la gelosia, les rabietes o els límits, entre altres qüestions i/o dubtes que puguin anar sorgint.A més es disposarà de llibres i revistes per poder debatre sobre allò que més interessi. Per fer possible aquest espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys es comptarà amb Georgina Tapias, acompanyant en criança i Noèlia Pérez, bibliotecària.

Racó d'en Tià_3a edició