Inscripcions obertes per a la tretzena edició d'El Racó d'en Tià

11/10/2020
11 de octubre de 2020

Fins al 23 d'octubre es poden fer les inscripcions -a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font o a l'Ajuntament- per a la tretzena edició d'El Racó d'en Tià. 

Del 28 d'octubre al 16 de desembre tornarà a la sala infantil de la Biblioteca de Taradell El Racó d'en Tià, un espai de trobada per a les famílies que està adreçat a mares i pares amb fills de 0 a 3 anys i pensat per a infants que no vagin a l'escola bressol. L'activitat es portarà a termes els dimecres entre les 10 del matí i les 12 del migdia. En aquesta edició i davant l'actual situació es prendran mesures de seguretat i higiene anti-Covid19 i l'aforament serà limitat.

En aquest espai els nens i nenes podran jugar, explorar i relacionar-se amb d'altres infants de la seva edat i els pares i mares podran compartir, preguntar, escoltar i expressar. El Racó d'en Tià és un espai on s'explicaran contes, es cantaran cançons de falda, es faran manualitats i d'altres activitats per poder fer amb els fills/es en un ambient tranquil i distès.  Es tracta d'un lloc de trobada on els pares i mares podran compartir les experiències d'educar i d'ajudar a créixer als fills/es. Es parlarà d'aquelles temes que més interessin  com el dormir, l'alimentació, l'autonomia, la gelosia, les rabietes o els límits, entre altres qüestions i/o dubtes que puguin anar sorgint.

Per fer possible aquest espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys es comptarà amb Georgina Tapias, acompanyant en criança. L'activitat està organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana. 

Cartell Racó d'en Tià - 13a edició

twitter