PLACES EXHAURIDES! Inscripcions obertes per la Supernit a les biblioteques

12/05/2019
12 de maig de 2019

El 31 de maig, arriba la Supernit a les Biblioteques a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. 

 

El Club Super 3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitzen per segon any consecutiu, la Supernit a les biblioteques públiques per tal de promoure la lectura entre el públic infantil. Enguany serà el divendres 31 de maig a les 8 del vespre. Per participar-hi, el pare, mare o tutor legal dels participants ha de fer la inscripció presencialment a la Biblioteca. L'aforament és limitat i l'assignació de places es farà per estricte ordre d'inscripció. L'activitat és gratuïta i tindrà una durada aproximada d'una hora.

El Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres per guardar-los en un bagul. La nit del 31 de maig els alliberarà perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles solen no poden fer-ho. Vine amb els més petits de la casa per aturar els plans del Senyor de les Ombres. Encara que no tinguis el carnet del Super 3 ni el carnet de la Biblioteca també pots venir a ajudar a la Nenúfar i a la Matoll. Els infants participants aquest dia hauran d'anar a la Biblioteca amb les orelles èlfiques preparats per fer màgia i combatre el Senyor Pla.

Per aquest motiu, e un taller prèviament per al  dijous dia 234 de maig a les 18h a la Sala Salvador Allende, on s'ensenyarà als infants participants a fer-se les orelles èlfiques que és el primer pas per aprendre a utilitzar la màgia positiva que necessitaran durant la Supernit del 31 de maig.

Supernit 2019