Inscripcions obertes per la setena edició d'El Racó d'en Tià

10/04/2018
10 de abril de 2018
Les preinscripcions per l'edició de primavera d'El Racó d'en Tià ja es poden fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font o a les oficines de l'Ajuntament de Taradell fins al 14 d'abril.

L'activitat es portarà a terme a la sala infantil de la Biblioteca, tots els dimecres entre 18 d'abril i el 20 de juny de les 10 del matí a les 12 del migdia. El Racó d'en Tià és una activitat organitzada conjuntament entre la Biblioteca, l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat la Plana amb la finalitat d'acompanyar en la criança ja que “no sempre és fàcil i és millor viure-la en companyia”. Està destinat a mares i pares amb fills de 0 a 3 anys i pensat per a infants que no vagin a l'escola bressol i vagin acompanyats per la mare, el pare o per tots dos perquè “hi ha moments que necessites compartir, preguntar, escoltar i expressar-te”. Els avis, àvies i cuidadors també hi seran benvinguts (si queden places lliures). L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Aquesta serà la setena edició d'El Racó d'en Tià un espai en el que es parlarà d'experiències i emocions en un ambient tranquil i distès i en el qual les famílies són la part més important de totes. L'activitat es portarà a terme a la sala Infantil de la Biblioteca i hi haurà un espai de joc lliure, un espai de contes, un cercle de pares i mares, una zona per nadons, llibres de criança, coixins de lactància i un canviador.

En aquest espai els nens i nenes podran jugar, explorar i relacionar-se amb d'altres infants de la seva edat. El Racó d'en Tià és un espai on s'explicaran contes, es cantaran cançons de falda, es faran manualitats i d'altres activitats per poder fer amb els fills/es. Es tracta d'un lloc de trobada on els pares i mares podran compartir les experiències d'educar i d'ajudar a créixer als fills/es. Es parlarà d'aquelles temes que més interessin  com el dormir, l'alimentació, l'autonomia, la gelosia, les rabietes o els límits, entre altres qüestions i/o dubtes que puguin anar sorgint. A més es disposarà de llibres i revistes per poder debatre sobre allò que més interessi. Per fer possible aquest espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys es comptarà amb Georgina Tapias, acompanyant en criança i Noèlia Pérez, pedagoga i bibliotecària.