Inscripcions obertes per la dotzena edició del Racó d'en Tià

09/01/2020
09 de gener de 2020

A partir d'aquest dilluns, 13 de gener, ja es poden fer les inscripcions per la dotzena edició d'El Racó d'en Tià. Es poden fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font o a les oficines de l'Ajuntament de Taradell fins al 27 de gener.

Del 29 de gener a l'1 d'abril tornarà a la Biblioteca de Taradell El Racó d'en Tià, un espai de trobada per a les famílies que està adreçat a mares i pares amb fills de 0 a 3 anys i pensat per a infants que no vagin a l'escola bressol. Aquesta vuitena edició començarà el 6 de febrer i com és habitual es portarà a terme a la Sala Infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font entre les 10 del matí i les 12 del migdia.

En aquest espai els nens i nenes podran jugar, explorar i relacionar-se amb d'altres infants de la seva edat i els pares i mares podran compartir, preguntar, escoltar i expressar. El Racó d'en Tià és un espai on s'explicaran contes, es cantaran cançons de falda, es faran manualitats i d'altres activitats per poder fer amb els fills/es en un ambient tranquil i distès.  Es tracta d'un lloc de trobada on els pares i mares podran compartir les experiències d'educar i d'ajudar a créixer als fills/es. Es parlarà d'aquelles temes que més interessin  com el dormir, l'alimentació, l'autonomia, la gelosia, les rabietes o els límits, entre altres qüestions i/o dubtes que puguin anar sorgint. La Sala Infantil de la Biblioteca s'adequarà amb diversos racons on els fills/es podran jugar en un ambient tranquil, respectuós i espontani. A més es disposarà de llibres de criança i revistes per poder debatre sobre allò que més interessi, també d'un coixí de lactància i d'un canviador.