Inscripcions obertes pel 'Taller d'interpretació poètica'

07/04/2018
07 de abril de 2018
Els dimarts 10 i 17 d'abril la Biblioteca Antoni Pladevall i Font organtiza un taller d'interpretació poètica per adults que anirà a càrrec de Montse Vilà de TeatrArt

L'activitat està emmarcada dins del Bibliolab i a través d'exercicis de vocalització, dicció, expressió i interpretació, els alumnes descobriran una altra manera de llegir i interpretar la poesia. Cal inscripció prèvia i les places són limitades. 

La poesia serveix d'excusa per treballar l'expressió oral. De forma lúdica, es parla de la importància de diferents elements que intervenen en la comunicació, posant especial atenció en la interpretació del text.

L'activitat forma part dels BiblioLab, en els quals la Xarxa de Biblioteques Municipals et convida a generar i compartir coneixement a partir de l'experimentació i la innovació, en aquesta ocasió en l'àmbit de la literatura. Amb el Bibliolab, entre tots fabriquem coneixement d'una manera creativa. 

Les inscripcions ja es poden fer al taulell de préstec de la Biblioteca o bé enviant un correu electrònica a: b.taradell@diba.cat. T'hi esperem!