154 treballs opten a la 20a edició del Premi Literari Solstici

El lliurament de premis es farà aquest dissabte i comptarà amb un concert de Guillem Roma. 
 

Dissabte, 18/06/2022

En aquesta vintena edició optaran a un dels vuit premis un total de 154 treballs, entre prosa i poesia, de les categories A, B i C. 

D'aquests, 70 opten al premi de la categoria C , d'adults mentre que 84 corresponent a la B (joves entre 12 i 16 anys) i al Premi Infantil Jordi Capell. Dels 70 treballs presentats a la categoria d'adults, 35 són en prosa i 35 en poesia mentre que a la de joves i el Jordi Capell, 33 són en poesia i 51 en prosa.

El jurat format per Marta Ramírez i Baró,  Aniol Florensa i Tort, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo i Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera González, Àleix Solà Pascual, Lluís Rovira Masnou i Antoni Pladevall i Arumí ja han escollit  els guanyadors/es. El veredicte es donarà a conèixer 18 de juny, en un acte que es realitzarà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

En aquestes 20 edicions el Premi Literari Solstici de Taradell ha rebut 2.428 obres. 

El Premi Solstici compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona i la col·laboració d'Òmnium Cultural, El Prat Verd, Auto Pla Vic, el Xocolater de Taradell, Electricitat Vilaró i el Restaurant El Nou Montseny.

Portada Solstici 2022


 

twitter