Hora del conte en anglès amb Ruskus Patruskus

El 29 de desembre Ruskus Patruskus tornarà de forma virtual a la Biblioteca per realitzar una Hora del Conte en anglès.

Dimarts, 29/12/2020

En aquesta ocasió ens explicarà The headless monster: una activitat per encoratjar els alumnes a llegir en anglès. En ella ls infants descobriran que els llibres en anglès no són pas tan difícils d'entendre i que, a més, són divertits i emocionants!

Ruskus_29 de desembre 2020

Argument: Una nit misteriosa i tempestuosa, el científic Crazy Doc malda per donar vida a The Monster, la seva obra mestra. Però quan s'adorm, la bruixa Wicked Witch fa desaparèixer el cap del monstre. Quan se n'adona, Crazy Doc plora desesperat, i per consolar-lo l'artista Great Painter li fa un nou cap que li queda com un nyap. Cansada de tant riure, la bruixa fa reaparèixer el cap del monstre per a sorpresa de tothom.

Els llibres en anglès són un recurs excel·lent per ampliar el vocabulari, i quina millor manera d'apropar-se a ells que amb l'ajuda dels titelles, el teatre, el clown i la màgia!

L'activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys i es farà el dimarts 29 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda. Ho podreu seguir a les xarxes socials de la Biblioteca:

image @bibliotaradell       image facebook.com/BibliotecaTaradell    image @bibliotaradell