Hora del conte: 'Plou i fa dol' amb Ada Cusidó

Dimarts, 20/10/2020

Aquest dimarts, 20 d'octubre, torna l'Hora del conte a la Biblioteca de Taradell i ho farà amb Ada Cusidó. La rondallaire i actriu serà l'encarregada de portar a terme Plou i fa dol, un conte de titelles que parla del dol en els infants i que es podrà escoltar a partir de 2/4 de 6 de la tarda a la sala Infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. 

"Sembla que tot, un dia o altre, s´acaba. S´acaben les galetes de l´àvia de tant bones com son, s´acaba la pluja d´un dia de tempesta d´estiu, s´acaben els llibres emocionants, s´acaben les col·leccions de cromos... La vida....també s'acaba. Però la vida és vida i està farcida d´experiències que sempre es recordaran encara que un dia deixem de ser-hi".

Aquesta Hora del Conte està emmarcada dins dels actes del Dia mundial de la Salut mental i està organitzada conjuntament amb les Biblioteques d'Osona.

L'activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys. L'ús de la mascareta és obligatori i caldrà mantenir la distància de seguretat. L'aforament serà limitat i CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA enviant un correu electrònic a b.taradell@diba.cat.

Cartell Hora del Conte Salut Mental_genèric Biblioteques Osona 2020