Hora del conte en anglès: 'It's magic' amb Ruskus Patruskus

Serà el dissabte 8 de febrer a les 12 del migdia. 

Dissabte, 11/01/2020

It's Magic! és un espectacle en anglès que gira al voltant de la màgia, però des del punt de vista d'un pallasso. El proper dissabte, 8 de febrer, Ruskus Patruskus es posarà en mil i un embolics quan vol fer de mag i s'equivoca amb els encanteris i les paraules màgiques! L'activitat es realitzarà a la Sala Infantil de la Biblioteca a partir de les 12 del migdia. A més de fer jocs de màgia, Ruskus Patruskus també presentarà un parell de titelles molt trapelles, farà figures amb globus de colors, tocarà una cançó tradicional anglesa en la concertina i molt altres coses.

L'aspecte didàctic de l'espectacle s'ha cuidat tant com la part artística. Malgrat que It's Magic! es representa totalment en anglès, els infants no tenen cap problema de per seguir l'argument de l'obra perquè el llenguatge sempre s'acompanya d'accions visuals molt clares per tal de facilitar al màxim la comprensió de l'obra.

Ruskus Patruskus

Sinoposis: Les coses no surten ben bé com en Ruskus les havia preparat. En començar la seva gran actuació màgica, de cop i volta el mocador groc li desapareix de la mà i li surt per la boca, en tant que el mocador blau se li torna vermell… El pobre Ruskus, desconcertat, agafa la vareta per mirar de controlar la màgia, però ai, encara ho empitjora més: la vareta es transforma instantàniament en més mocadors de colors, que acaben convertits en… un ou! 

 

.