Hora del conte en anglès: 'Clowning' amb Ruskus Patruskus

El 9 de març, Ruskus Patruskus tornarà a la Biblioteca de Taradell, en format virtual, per oferir una nova Hora del conte en anglès. 

Dimarts, 09/03/2021

En aquesta ocasió ens explicarà les aventures i desventures d'un clown i un titella ala capital d'Anglaterra i ho farà a través de l'espectacle Clowning que es podrà seguir a través de les Xarxes Socials de la Biblioteca, el dimarts 9 de març, a 2/4 de 7 de la tarda. 

L'espectacle Clowning va ser creat amb la idea de despertar en els alumnes de primària una comprensió intuïtiva de l'idioma anglès. La trama es molt divertida: tots plegats viatjarem a Londres per mirar d'enxampar el bruixot Pispatutto, que porta Scotland Yard de cap amb els seus increïbles poders màgics.

Ruskus Patruskus_Clowning

A més d'estimular els alumnes a aprendre anglès, amb Clowning, els infants també coneixeran llocs famosos i la manera de fer dels londinencs. Durant la sessió, es pendrà el te de les cinc, es podran conèixer els mites de la Torre de Londres, es visitarà el zoo de Regent's Park i fins i tot el London Eye. També hi ha referències a diversos aspectes de la cultura britànica com els països que formen la Gran Bretanya, el significat de la Union Jack o la llegenda del rei Artur. 

image @bibliotaradell       image facebook.com/BibliotecaTaradell    image @bibliotaradell