Hora del conte dedicada a la Salut Mental amb Lídia Clúa

Es farà el dimecres, 9 d'octubre, a 2/4 de 6 de la tarda. 

Dilluns, 05/12/2022

El dia 10 d'octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental i les biblioteques d'Osona s'hi adhereixen organitzant, durant el mes d'octubre i en col·laboració amb Osonament, un conjunt d'actes que pretenen donar a conèixer la problemàtica dels trastorns mentals.

Una de les activitats que es farà és l'Hora del conte que enguany anirà a càrrec de Lídia Clúa. La rondallaire serà el dimecres 9 d'octubre a la Biblioteca de Taradell, a partir de 2/4 de 6 de la tarda per explicar R.A.R.A, un conte que ha escrit i que explicarà per a l'ocasió:

Les rutines són importants per ELLA, molt importants. Però un dia se li trenca la jugada, i ara què? No pot continuar... Mira que és rara... Per sort ELL és el seu millor amic i l'ajudarà, però resulta que sense saber-ho ELL també té les seves rareses. No serà que tots plegats som una mica raros?

El lema d'enguany del Dia Mundial de la Salut Mental és 'Parlar i escoltar, salvar vides' d'acord amb la temàtica sobre el suïcidi escollida en la celebració a nivell nacional. L'objectiu dels diferents actes és combatre l'estigmatització entorn els problemes de salut mental desmentint prejudicis i apropant la realitat de la salut mental a la població. 

CL Salut Mental 2019 R.A.R.A

twitter