Hora del Conte amb Albert Estengre i 'El Llibre de les bèsties'

12/09/2016
12 de setembre de 2016
Aquest any es celebra el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull (1316-2016). Des de la Biblioteca de Taradell ens afegim a la commemoració d'aquest aniversari i per aquest motiu, el proper dilluns, 3 d'octubre, dedicarem l'Hora del Conte d'aquest mes a una de les seves obres més conegudes: El llibre de les bèsties.

L'activitat, que començarà a les 6 de la tarda, serà de titelles i anirà a càrrec del rondallarie Albert Estengre. Al Llibre de les bèsties, Ramon Llull, fent servir els animals, ens parla de les persones, de com som i ens relacionem. És una obra intertemporal que, com totes les grans obres, toca molts aspectes. A partir d'alguns dels contes que s'hi expliquen, posant l'accent en la nostra manera de ser, virtuts, necessitats i defectes, i amb un format adient, acostem l'obra de Llull al públic infantil. Un espectacle cultural i lúdic i on la imaginació ens permetrà descobrir noves sensacions i emocions.  

Ramon Llull va ser un dels pensadors més rellevants de l'Edat Mitjana. És una de les figures claus en l'origen de la literatura catalana i és especialment conegut per la magnitud de la seva obra: prop de 250 creacions escrites en català, àrab, llatí i provençal. 

Llibre de les bèsties