Hora del conte dedicada a la salut mental amb 'On s'amaga el monstre del carrer'

El dia 10 d'octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb l'objectiu de fer créixer el coneixement sobre els trastorns mentals i de conscienciar la població sobre aquestes malalties.

Dimarts, 19/10/2021

Des de fa uns anys les Biblioteques d'Osona s'adhereixen al Dia Mundial de la Salut Mental organitzant un conjunt d'actes que pretenen donar a conèixer la problemàtica dels trastorns mentals, trencar amb les barreres i prejudicis que envolten la salut mental, lluitar contra l'estigma que limita els drets i les possibilitats de recuperació de les persones afectades i contribuir a garantir les mateixes oportunitats a tothom, facilitant alhora la integració en la societat de les persones que pateixen un problema de salut mental.

El lema d'enguany és 'salut mental en un món desigual', en referència als efectes que la pandèmia ha tingut en el benestar emocional de la població i l'empitjorament de la qualitat de vida de les persones i famílies que ja tenien problemes de salut mental abans de la Covid-19.

Les biblioteques d'Osona se sumen de nou al programa amb el cicle Temps de contes, per a infants de més de 4 anys. El conte escollit d'enguany és On s'amaga el monstre del carrer que anirà a càrrec de Núria Clemares. A Taradell, l'Hora del conte serà el dimarts 19 d'octubre a partir de 2/4 de 6 de la tarda. L'argument del conte gira al voltant de la Maia, que sempre havia estat una nena valenta i forta, però que s'ha fet gran, li han començat les pors i no vol sortir de casa. Però un dia descobreix que buscar el monstre del carrer pot ser MOLT divertit!

Cartell HC Salut mental 2021