Guillem Gallifa presentarà a la Biblioteca el llibre 'Relats del buscador'

Durant l'acte l'autor realitzarà narracions dels seus contes. 

Dimecres, 22/03/2023

El 30 de març a les 7 de la tarda el filòsof Guillem Gallifa presentarà el seu llibre Relats del buscador a la Biblioteca.  Es tracta d'una recopilació de contes inspirats en les diferents tradicions del món on els personatges viuen experiències i es fan preguntes tot intentant resoldre el Misteri de la Vida.

L'autor va estudiar Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, col·labora en diversos mitjans de comunicació i és membre de l'ANIN (Associació de Narradors i Narradores de Catalunya). També és un bon coneixedor de les tradicions orientals (hinduisme, taoisme, budisme…) i realitza conferències sobre filosofia i orientalisme. D'aquesta descoberta, de la investigació i de la seva recerca constant, ha sorgit una col·lecció d'històries compilada al llibre Relats del Buscador que presentarà a la Biblioteca. El punt de partida de la seva tasca com a divulgador de contes i de cultura oriental, així com de conferenciant i tallerista.

Actualment combina la seva tasca educativa amb nens i joves amb la presentació del programa televisiu Filosofades, emès a Canal Taronja, i del programa radiofònic La Perla dins del Conte a Ràdio Vic.

Des del 2017 és un dels membres de l'equip de formadors de l'Akademia de Vic, projecte d'educació alternativa ideat per Borja Vilaseca.

Portada Relats del buscador

 

twitter