Fina Generó presentarà 'Del rechazo al amor' a la Biblioteca de Taradell

Serà el dissabte 28 de gener a les 12 del migdia. 

Dissabte, 28/01/2023

La taradellenca Fina Generó acaba de publicar Del rechazo al amor. A través d'una experiència personal, Generó ha escrit un llibre autobiogràfic que té per objectiu ajudar a altres persones a comprendre i acceptar la ferida del rebuig i com transformar-la en amor : "Poso com exemple la meva experiència personal des d'aquestes línies, acompanyo per donar llum a les ferides i aixi poder sanar-la", explica l'autora que afegeix que "jo ho vaig aconseguir,tu també pots... espero que la meva història sigui la llavor i l'inici que et dongui la llum, per acceptar i perdonar". 

Del rechazo al amor està format per 12 parts en els quals descriu l'evolució de la seva relació amb el seu pare i el procés d'acceptació de la ferida emocional i el procés que viu i que la cura a través del perdó. La presentació anrià a càrrec de l'autora i de l'escritpora Àngels Cañellas Vidal. 

Fina Generó Cendrós va néixer el 30 de maig de 1964 a Taradell. Des de molt jove li va agradar comunicar-se amb les persones i escoltar-les. Per aquest motiu els seus treballs senpre han estat enfocats al públic. Als vint-i-cinc anys va començar a indagar sobre les teràpies, el creixament personal i el cami espiritual. Aquest fet la va portar a formar-se com a Terapeuta Holística, Coach Integrativa Transpersonal, Massatges Terapéutics, Professora de Reiki  i Alquimista. es definexi com una persona molt implicada en la seva feina per acompanyar i ajudar a les persones. 

PORTADA Del rechazo al amor  llibre Fina Generó