Fanàtics del teatre i de l'òpera

10/11/2020
10 de novembre de 2020

Accediu a lectures, visionats i audicions en exclusiva!

Amb els noms de Fanàtics de l'òpera i Fanàtics del teatre el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura inicia una sèrie de comunitats virtuals temàtiques que pretenen facilitar la trobada de les persones que volen compartir una afició o simplement aquelles que volen fer descobertes i conèixer àmbits nous. Cada comunitat estarà conduïda per un especialista en el tema, que anirà aportant continguts, proposant lectures, visionats i audicions per animar el diàleg entre els participants. Aquestes comunitats es desenvoluparan des del mes de novembre de 2020 i fins al juny de 2021 a través de Tellfy, una aplicació gratuïta de comunicació instantània que garanteix la protecció de les dades personals de tots el participants.

De moment, els interessats en acostar-se a l'òpera i al teatre ja us podeu inscriure en les dues primeres comunitats posades en funcionament. Només cal instal·lar-vos l'aplicació de Tellfy, i cercar la comunitat en què voleu participar o clicar directament sobre aquests enllaços:

Fanàtics de l'òpera. Conductora: M. José Anglés (Musicològics)

Fanàtics del teatre. Conductora: Raquel Picolo

La inscripció és gratuïta però les places són limitades. Està previst obrir noves comunitats sobre temàtiques diverses durant les properes setmanes.

Cartell fanàtics òpera i teatre

twitter