Exposició: 'Llocs i records de Taradell' a la Biblioteca

L'exposició Llocs i records de Taradell és el resultat del tallers Escriptura de records realitzat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.
Divendres, 25/05/2018

El passat mes de febrer es va impartir un taller d'escriptura de records a la Biblioteca de Taradell. L'activitat formava part del projecte BiblioLab de la Diputació de Barcelona i estava conduït per Miracle Sala. Hi van participar setze persones i durant tres sessions es va treballar com organitzar els records de cadascú de manera senzilla, amena i interessant, es va treballar en com organitzar la pròpia biografia o la d'un altre amb la finalitat d'explorar els records i treballar-los a través de l'escriptura. L'exercici final va ser posar per escrit aquella imatge que teníem present i que va ser important en un moment determinat de la vida de cadascú. És a dir explicar aquell record.

Nou d'aquests treballs finals es poden veure exposats al vestíbul de la Biblioteca des d'aquest divendres i fins al 31 de maig. Es tracta dels textos (acompanyats per imatges) de Dolors Aguilar, Montse Ballús, Elisenda Codina, Roser Labraña, Josep Miret, Marta Molist, Mercè Romeu, Anna Santamaria i Cristina Teixidor. Tots els temes tenen en comú Taradell: el campanar, el Castell d'en Boix, la Biblioteca, l'església i les òlibes, Goitallops, la fàbrica del Vapor, el Molí de més A prop, la botiga de Can Vilaró (o del Llauner de l'ull tapat) o el grup d'esklops de l'Esbart Sant Genís.

Taller Escriptura records 2018
Taller Escriptura Records