Exposició: '25+1 Imperdibles' a la sala Infantil

Es tracta d'una mostra-joc de llibres il·lustrats i àlbums per a infants

Dissabte, 03/07/2021

Quin objecte triaríeu per l'àlbum Espejo de Suzy Lee? I per Madlenita de Peter Sis? I per l'Ós, un cau! de Nicota Giussi?

Aquest estiu, des de la Biblioteca de Taradell, us proposem una exposició-joc. A la sala Infantil hi trobreu 25 contes, tots ells àlbums il·lustrats que han esdevingut clàssics de la literatura infantil i  25 pots, cada un dels quals conté un objecte únic que guarda relació amb les narracions il·lustrades.

Els infants (i també els pares) podran jugar individualment o en grup, segons convingui. Una forma fàcil d'aprendre jugant. Demana una butlleta i juga!

25 imperdibles (1)

25 imperdibles (2)

Aquest activitat està basada en l'exposició ideada per Emma Bosch i Encarna Beltran, docents de la menció en Biblioteques Escolars dels Graus en Mestre d'Educació Infantil i Mestre d'Educació primària de la Universitat de Barcelona amb la participació dels alumnes de l'assignatura “Lectura de la Imatge” .

Aquesta exposició està creada per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, la Biblioteca La Cooperativa de Centelles, la Biblioteca Dos Rius de Torelló i la Biblioteca Joan Triadú per fomentar la lectura de llibres il·lustrats i àlbums entre els infants

25 imperdibles (3)

25 imperdibles (4)