Ens ha deixat l'escriptor i historiador taradellenc Roger Galisteo

05/11/2017
05 de novembre de 2017
Des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font volem tenir un record per a Roger Galiseteo i tota la seva família. L'escriptor i historiador taradellenc va morir dissabte a l'edat de 76 anys.

La vinculació de Galisteo amb la Biblioteca sempre ha estat molt gran. L'any 2008 va presentar a la Biblitoeca Històries i llegendes de la mar blava, en un acte que va anar a càrrec de Lluís Rovira.

Galisteo (2)

 

A l'abril del 2013, va presentar Entre Castilla y Cataluña, en un acte que va anar a càrrec de l'historiador i capellà Mn. Antoni Pladevall i Font. 

 

Galisteo

 

El setembre del 2013, l'alcalde de Taradell Lluís Verdaguer va ser l'encarregat de presentar el llibre Temps d'Angoixa de Roger Galisteo, també a la Biblioteca de Taradell. 

Galisteo (3)

 

I el mes de març del 2017, el mateix Verdaguer acompanyat per l'alcalde  de Granollers, Josep Mayoral i Artigas, va presentar La identidad perdida.

 

Galisteo (1)

 

El passat setembre s'havia de presentar 1714. El último día però el seu estat de salut ho va impedir. 

A banda d'aquests quatre llibres, a la Biblioteca de Taradell hi pots trobar altres obres de l'autor com Más allà del Olvido i Otra historia de Córdoba