Enric Casulleras presenta el llibre 'Parlem d'economia amb els joves' a la Biblioteca de Taradell

28/02/2017
28 de febrer de 2017
La presentació anirà a càrrec de Carme Terricabras i es farà aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre.

El taradellenc Enric Casulleras va publicar, a finals d'any, el llibre Parlem d'economia amb els joves. En ell intenta donar un cop de mà a les famílies parlant d'economia amb un llenguatge planer, amb la intenció de promoure l'esperit crític del joves envers el sistema capitalista que els ha tocat viure.Com diu l'autor, un altre món és possible i canviar-lo és a les nostres mans.Aquest dijous, a partir de 2/4 de 8 del vespre, el presentarà a la Biblioteca de Taradell acompanyat de Carme Terricabras. Serà a partir de 2/4 de 9.

L'argument

A tots ens preocupa el futur. Trobaran feina els nostres fills? Hauran d'emigrar? Cobrarem la jubilació nosaltres? I encara mirant més enllà: no hi ha res a fer contra la fam al món? I contra la desigualtat? El canvi climàtic alterarà la vida al planeta?
Parlar d'aquestes coses no és fàcil. Però és necessari, perquè sense saber d'economia no es pot entendre el món.

L'autor

Enric Casulleras (Taradell) no entenia per què tots els governs d'esquerres acaben fent polítiques de dretes, i per això va fer la tesi doctoral sobre el govern de Mitterrand, a la UB. Això li va servir per guanyar un premi Recull (1996), però no vol dir que ara ho entengui millor.
Abans havia publicat un llibre sobre finances internacionals (Eumo, 1992), però ara sap que hi ha coses molt més importants. La seva passió és fomentar l'esperit crític entre els estudiants, cosa que fa a la UVic-UCC des de fa molts anys.

twitter