Els Vespres Malgastats a la Biblioteca amb Pol Guash, Mireia Calafell i Carles Llonch

28/04/2022

El cicle de poesia contemporània en català i d'art visual es farà el 28 d'abril. 

L'Associació La Malgastada amb Raquel Santanera, Jordi Cuesta i Íngrid Mas conjuntament amb les Biblioteques d'Osona organitzen la vuitena edició d'Els Vespres Malgastats. Es tracta d'una activitat que proposa una trobada de dos poetes en una Biblioteca o Bibliobús on també hi ha la presència d'un artista visual.

A Taradell, l'acte es farà el 28 d'abril a les 7 de la tarda i comptarà amb Mireia Calafell i Pol Guasch com a poetes i amb Carles Llonch, d'artista visual. 

El cicle començarà el 31 de març a Manlleu i finalitzarà el 10 de juny a Sant Quirze de Besora. Entremig passarà per Roda de Ter, Torelló, Olost, Taradell, Viladrau, Vic i Centelles. L'acte de cloenda es farà el primer cap de setmana de juliol al Monestir de Sant Pere de Casserres i a la Guingueta de La Blava de Roda de Ter.

 

Mireia Calafell

Mireia Calafell és poeta i productora cultural. La seva obra inclou Poètiques del cos (Galerada, 2006), premi Amadeu Oller 2006 i VIII Memorial Anna Dodas 2008; Costures (Viena Edicions, 2010), premi Josep M. López Picó de poesia 2009; Tantes mudes (Perifèric Edicions, 2014); en castellà publicat per Stendhal Books, 2016, premi de poesia Benvingut Oliver 2013 i Lletra d'Or al millor llibre publicat en català l'any 2015 i Nosaltres, qui (LaBreu Edicions, 2020), premi Mallorca de poesia 2019. Ha participat en festivals internacionals al Canadà, Egipte, Alemanya i l'Argentina, entre molts d'altres. Va ser codirectora del festival Poesia i + (2016 i 2017) i des del 2018 és comissària de Barcelona Poesia. Forma part de la Fundació Maria-Mercè Marçal. Actualment treballa a La Sullivan, des d'on desenvolupa projectes culturals i educatius.

Pol GuaschPol Guasch està graduat en Estudis Literaris, és màster en Construcció i Representació d'Identitats Culturals (UB) i en Teoria, Literatura i Cultura Contemporànies (King's College London). També ha cursat el Programa d'Estudis Independents del MACBA. Ha estat professor associat de Literatura i Crítica de la Cultura a la Universitat de Barcelona i, actualment, forma part de la productora cultural La Sullivan. És autor de la novel·la Napalm al cor (Premi Llibres Anagrama, 2021) i dels llibres de poesia Tanta gana (Premi Francesc Garriga, 2018) i La part del foc (Premi López-Picó, 2020)

Carles Llonch és l'artista que ha creat a partir de la poesia dels poetes convidats una obra d'art. Es tracta de Sense títol creada a partir dels poemes Persistència de Mireia Calafell i Ens queda encara cel per esmunyir, de Pol Guasch. 

Carles Llonch Vespres malgastats 1024x683

 

twitter