El concurs 'No perdis el tren' ja té guanyadors

08/07/2019
08 de juliol de 2019

Un any més les biblioteques acreditades com a Punts d'Informació Turística, entre elles la Biblioteca de Taradell i amb la col·laboració de Renfe, han organitzat el concurs No perdis el tren.

Per segon any consecutiu, l'acció s'ha proposat sota un model de concurs de microrelats. Aquests microrelats havien d'estar inspirats sobre una fugida en tren basada en imatges del territori i el text havia de continuar la frase “Aquell dia el tren no es va aturar”. Aquest any els participants han enviat un total de 402 microrelats.

Els premis han estat 2 passis Interrail de 2a classe per a dues persones, assignats segons les categories següents: d'una banda, les categories Microrelat més ben escrit  a través de les valoracions de les biblioteques del projecte Punts d'Informació Turística, i d'altra la categoria Microrelat més votat a través de la pàgina de Facebook No perdis el tren.

Els guanyadors de cada categoria han estat els següents:

 

Categoria A) Microrelat més ben escrit: 1 Interrail Global Pass continu de 22 dies

Desastre ferroviari: El tren va passar per sobre d'una àvia lligada a les vies, un policia, una vaca, un superheroi i un dinosaure. Però com que ja era l'hora d'anar-se'n a dormir, en Joanet va arreplegar el trenet de fusta i tots els ninots de plàstic per desar-los a la capsa de joguines.

Autor/a: Molocleuqim

 

Categoria B) Microrelat més votat: 1 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 2 mesos

Choque: Aquel día el tren no se detuvo. Los raíles, inconscientes, siguieron deslizando ruedas de recuerdo. El impacto fue inevitable. Las fotografías de un pasado juntos y el futuro de una vida que nunca llegaríamos a vivir.

Autor/a: Cristina Llum

twitter