El concurs 'No perdis el tren' ja té guanyadors

13/07/2018
13 de juliol de 2018
Un any més les biblioteques acreditades com a Punts d'Informació Turística, entre elles la Biblioteca de Taradell i amb la col·laboració de Renfe, han organitzat el concurs No perdis el tren.

En aquest desè any del concurs s'ha proposat una nova modalitat: un concurs de microrelats sobre una fugida en tren inspirada en imatges del territori. Els microrelats havien de continuar la frase: “Quan va arrencar el tren ja no hi havia marxa enrere”. En total s'han rebut 417 microrelats.

Els premis han estat 3 passis Interrail de 2a classe per a dues persones, assignats segons les categories següents: d'una banda, les categories Microrelat més ben escrit i Microrelat més original a través de les valoracions de les biblioteques del projecte Punts d'Informació Turística, i d'altra la categoria Microrelat més votat a través de la pàgina de Facebook No perdis el tren.

Els guanyadors de cada categoria han estat els següents:

 

CATEGORIA A: Microrelat més ben escrit. Guanyador d'1 Interrail Global Pass continu de 22 dies.

Naixement

Quan va arrencar el tren ja no hi havia marxa enrere. Davant meu s'estenia un futur incert, i jo el mirava amb ulls de nen. Per fi podria volar, deixar-me enrere i retrobar-me a la següent estació. Les portes del tren m'hi havien tancat a dins, i jo mai m'havia sentit tan lliure.

Autor/a: Elah 

 

CATEGORIA B: Microrelat més original. Guanyador d'1 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 1 mes.

Oblidat

Era el nostre primer viatge en família, i ja havíem baixat les nostres maletes. De cop i volta, veiem el nostre fill mirant per la finestra del tren: ens l'havíem deixat a dins del vagó.

Autor/a: Leo Freitas

 

CATEGORIA C: Microrelat més votat, amb un total de 115 M'agrada a la pàgina de Facebook No perdis el tren. Guanyador d'1 Interrail Global Pas Flexi de 5 dies en 15.

Futur incert

Ella em vigilava des de lluny sense dir-me res, i en acostar-me em va picar al cap carinyosament. Estava nerviosa, era hora d'esborrar el passat i per això havia volgut que jo l'acompanyés. Vaig miolar per tranquil·litzar-la i em vaig arraulir a la seva falda.

Autor/a: Alex Bru

 

MOLTES FELICITATS!