'Dràcula' de Bram Stoker, al Club de Lectura en anglès

25/10/2016
25 de octubre de 2016
Aquest mes de novembre torna el Club de Lectura en anglès a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font

Es tracta d'una activitat que té com a objectiu practicar la llengua anglesa a partir de la lectura d'una novel·la en versió original. Per a l'ocasió s'ha escollit una de les obres més universals de la literatura fantàstica: Dràcula de Bram Stoker. L'autor irlandès va escriure aquesta novel·la l'any 1987 i d'ell se n'han fet diverses adaptacions i també s'ha portat a la gran pantalla.  

La conductora d'aquest club de lectura serà Eva Tordera, professora d'anglès de l'INS Taradell. El Club de Lectura es farà el 17 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda i servirà per debatre i comentar aquest clàssic. Totes les opinions i comentaris es faran en anglès. Per això, per participar en aquest Club de Lectura, es requereix un nivell d'anglès mitjà, equivalent al First Certificate. Qui es vulgui llegir el llibre, pot recollir-lo a la Biblioteca de Taradell, de forma gratuïta. 

"Jonathan Harker, a young solicitor, travels to the castle of his client, a local nobleman named Count Dracula. The count greets Jonathan at the door of the castle. Jonathan soon notices many strange things about the Count's appearance. He has pointed ears and teeth... Jonathan and his friends have to fight this strange creature, will they succeed?"

twitter