Dissabte es farà el lliurament de la 19a edició del Premi Literari Solstici

24/09/2021
24 de setembre de 2021

Un total de 120 opten a un dels vuit premis repartits en tres categories. 

L'acte de lliurament de la 19a edició del Premi Literari Solstici es farà el proper dissabte, 25 de setembre, a les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. L'acte comptarà amb la presència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Taradell, Míriam Martínez, dels membres del jurat, de Jordi Capell, en representació de la família Capell Oller i també amb un representant d'Òmnium Cultural.   

En aquesta dinovena edició optaran a un dels sis premis un total de 120 treballs, entre prosa i poesia, de les categories A, B i C. D'aquests, 79 opten al premi de la categoria C , d'adults mentre que 41 corresponent a la B (joves entre 12 i 16 anys) i al Premi Infantil Jordi Capell. Dels 79 treballs presentats a la categoria d'adults, 55 són en prosa i 24 en poesia mentre que a la de joves i el Jordi Capell, 22 són en poesia i 19 en prosa.

Els guanyadors de la categoria A rebran 500 euros de cada modalitat (poesia i prosa) i els segons classificats, 300. Pel que fa a la categoria B, els guanyadors de cada modalitat rebran un llibre electrònic i als del Premi Jordi Capell, un lot de llibres. 

L'acte, conduït pel periodista Marc Güell, també comptarà amb l'acompanyament musical de Coloma Bertran (violí i looper) i al final es farà un brindis de celebració. 

19e Solstici lliurament gran

twitter