Dissabte es farà el lliurament de la 18a edició del Premi Literari Solstici

25/09/2020
25 de setembre de 2020

Un total de 135 opten a un dels vuit premis repartits en tres categories. 

L'acte de lliurament de la 18a edició del Premi Literari Solstici es farà el proper dissabte, 3 d'octubre, a les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, dels membres del jurat, de Xavier Capell, en representació de la família Capell Oller i també amb un representant d'Òmnium Cultural.   

En aquesta divuitena edició, que ha recuperat la categoria B, un total de 135 treballs opten a un dels vuit premis. El jurat d'aquesta edició està format per Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González, Lluís Rovira i Masnou, Marta Ramírez i Baró i Aniol Florensa i Tort.

Una de les novetats d'enguany és que s'ha incrementat la dotació econòmica. Els guanyadors de la categoria A rebran 500 euros de cada modalitat (poesia i prosa) i els segons classificats, 300. Pel que fa a la categoria B i al Premi Jordi Capell, els guanyadors de cada modalitat rebran un lot de llibres. 

L'acte, conduït pel periodista Marc Güell, també comptarà amb una petita actuació musical a càrrec de Coloma Bertran (violí i looper) i al final es farà un brindis de celebració.   

Cartell Solstici OK

twitter