Descarrega't l'APP BibliotequesXBM i porta el carnet de la biblioteca al mòbil

19/07/2018
19 de juliol de 2018
Coneixes l'aplicació Biblioteques XBM? Amb ella pots gestionar els teus préstecs o veure la programació de la teva biblioteca, entre d'altres. 

BibliotequesXBM és l'aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que t'indica quines biblioteques  i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província tens més a prop i les activitats que t'ofereixen. Troba i situa en el mapa  les activitats i biblioteques més properes al punt on et trobes o respecte la localització que indiquis. 

APP BibliotequesXBM

 

 

Pots cercar les activitats per paraula clau, data, tipus d'activitat, municipi, bibliobús i  biblioteca i desar les activitats i biblioteques preferides a l'aplicació i al calendari del teu telèfon. La informació bàsica de cada biblioteca inclou horaris, localització en el mapa, com arribar-hi, dades de contacte i activitats programades. En el cas dels bibliobusos també trobaràs informació sobre les parades, activitats i la possibilitat de contactar amb el bibliobús.

A més, si et valides amb les dades del teu carnet, pots fer servir el codi de barres que genera l'aplicació per accedir a tots els serveis de les biblioteques,  (pots desar diversos carnets). També consultar el catàleg i el teu espai personal, on podràs veure quins documents tens en préstec així com renovar documents i fer reserves o cancel·lar-les. També et permetrà reservar sessions per utilitzar ordinadors d'Internet a les biblioteques.

La Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) està formada per més de 225 biblioteques i 10 bibliobusos.