Concurs de Reels d’Instagram 'Metamorfosi'

15/12/2021

Les Biblioteques d'Osona, de les quals forma part la de Taradell, conjuntament amb Osonament i Vic Comerç organitzen la primera edició del Concurs de Reels d'Instagram anomenat Metamorfosi adreçat a joves de 16 a 29 anys en el marc dels actes que s'organitzen a Osona amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. 

Els Reels és una funció d'Instagram que permet gravar vídeos curts als que pots augmentar o baixar la velocitat, afegir-hi text, posar-hi música, sons, filtres i diversos efectes. En el concurs Metamorfosi, els vídeos hauran de tenir una durada màxima d'un minut i han de girar al voltant de la temàtica de salut mental i la pandèmia de la Covid-19. El vídeo (un per persona) ha de ser original de l'autor/a a qui pertany el compte d'Instagram. L'estil és lliure i hi pot incloure humor, música, efectes especials i filtres. 

D'altra banda, també cal seguir i mencionar els comptes @osonament, @bibliotequesosona i @viccomerc a Instagram i afegir-hi l'etiqueta #concursmetamorfosi.

El termini per presentar els vídeos finalitza el 15 de desembre  2021. El veredicte es donarà a conèixer el 17 de desembre. 

El guanyador/a rebrà com a premi una targeta regal de 150 euros gentilesa de Vic Comerç per gastar a qualsevol dels comerços adherits. També es farà un sorteig entre tots els participants d'un lot de 4 llibres gentilesa de les Biblioteques d'Osona i un dinar per a dues persones al Casal Cívic de Torelló, gentilesa d'Osonament.

El jurat estarà format per professionals i persones ateses a Osonament, per representants de les biblioteques d'Osona i per representants de Vic Comerç.

descarga (2)

 

twitter