CONCURS DE LECTURA: Llegir té premi!

24/04/2020
24 de abril de 2020

La Biblioteca de Taradell et convia a participar en el projecte Llegir té premi. Es tracta d'una activitat que organitzen les Biblioteques Públiques de Catalunya i el Club Legiland per reforçar la programació d'activitats de primavera i estiu i té com a objectiu fomentar i millorar la comprensió lectora dels infants i joves d'entre 8 i 16 anys. 

Hi ha dues categories:

-    De 8 a 11 anys.
-    De 12 a 16 anys.

Les primeres cinc persones guanyadores de cada categoria tindran premis especials D'aquesta manera, des del 20 d'abril al 21 de juny els participants podran llegir de manera individual o a través d'equips (clubs de lectura) les lectures seleccionades a la plataforma i optar a guanyar diferents premis en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la comprensió lectora de les obres llegides.

 

Cartell Llegir té premi

Per participar-hi cal registrar-se al web Llegir té premi. En el moment de registrar-se com a participant, els lectors han d'indicar quina és la seva biblioteca pública de referència (en aquest cas, la Biblioteca Antoni Pladevalli Font de Taradell), d'aquesta manera la biblioteca podrà fer un seguiment de l'evolució dels seus usuaris. El participant podrà triar entre més de 600 lectures disponibles en català, castellà o anglès (també n'hi ha de lectura fàcil). Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport digital a l'eBiblioCat, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya.

 

Un cop llegida l'obra seleccionada els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera un nombre concret de punts: com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector. Es preveuen un seguit de premis per als lectors més ac tius com tauletes, rellotges intel·ligents i lots de llibres. El lliurament de premis es farà en un acte públic un cop es recuperi la normalitat i les condicions sanitàries ho permetin.

Per qualsevol dubte, envia'ns un correu electrònic a: b.taradell@diba.cat

També podeu seguir-nos i/o comentar els vostres dubtes a les nostres Xarxes Socials:

image @bibliotaradell

image facebook.com/BibliotecaTaradell

image @bibliotaradell