ACTE SUSPÈS. Composició poèticomusical amb textos de Josep Carner per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

06/03/2020
06 de març de 2020

Jaume Calatayud i Vicente Monera seran els encarregats de portar Josep Carner: Val més cantar que témer, i témer que oblidar a la Biblioteca de Taradell. 

El dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar aquest dia, la Biblioteca Antoni Pladevall s'anticipa un dia i el proper 20 de març a 2/4 de 8 del vespre ha preparat una composició poèticomusical sobre Josep Carner que portarà a terme Jaume Calatayud (veu) i Vicente Monera (veu i guitarra).

Amb el nom de Val més cantar que témer, i témer que oblidar es farà un recorregut per l'obra de Josep Carner amb poemes com V-X-XIV d'Els fruits Saborosos; Cançó, Plany, El do incorregut, Cançó de la instància amorosa i Cançó orgullosa de La paraula del vent; Si em vaga, Si cal que encara et vegi i En el davallament, d'Absència; Angoixa de l'altra nit de Llunari; Tres noies del Llibre dels poetes; Bèlgica de Llunyania; El lloro i La lluerna de Bestiari; Tardor Benigna d'Ofrena; El més vell del poble d'El tomb de l'any i també A Josep Carner de Clementina Arderiu.

Cartell 1_Josep Carner