Club del llibre amb Xavier Bosch

09/05/2016
09 de maig de 2016
Els membres del Club de Lectura de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell participaran el proper dijous 19 de maig al Club del llibre que es farà a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

El Club del llibre comptarà amb els diversos Clubs de Lectura de les biblioteques de la comarca d'Osona. L'activitat començarà a 2/4 de 8 del vespre i es comptarà amb la presència de Xavier Bosch, l'autor escollit per aquesta edició. Amb ell es parlarà sobre les diferents obres que ha escrit. El club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials.

 

Xavier Bosch
Xavier Bosch (Barcelona, 1967) va guanyar el Premi Sant Jordi 2009 amb Se sabrà tot, la novel·la catalana més venuda dels últims anys. També ha publicat Jo, el simolses (1992),Vicis domèstics (1998), La màgia dels reis (1994), Eufòria (2014) i Algú com tu (2015), amb la que va guanyar el Premi Ramon Llull 2015.Director i presentador d'Àgora de TV3 i creador de formats audiovisuals d'èxit com Alguna pregunta més?, Cafè Baviera, El món a RAC1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC1, director del diari Avui i, actualment, escriu a l'Ara.

 

Precisament el periodista i escriptor català és el convidat del mes de maig de les Entrevistes virtuals i pots enviar-li la teva pregunta al formulari que ja pots trobar a la Biblioteca Virtual.

twitter