'L'estilita' d'Uri Costak al Club de Lectura del mes de gener

26/12/2019
26 de desembre de 2019

La trobada serà el 23 de gener a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca. 

Els membres del Club de Lectura ja poden recollir el llibre del mes de gener. Serà L'estilita d'Uri Costak que mostra el viatge interior d'un home que, compromès amb la seva cerca íntima de coneixement, prendrà els camins més inesperats. Un oasi de lectura en temps frenètics. Es tracta d'una novel·la que és un un bell al·legat sobre la llibertat, la convivència i la fascinació per les vides dels altres.

CL_L\'Estilita d\'Uri Costack

 

Argument:

Quan un llamp fa esclatar l'estàtua eqüestre del comte Italo Rodari, l'estupefacció i el temor s'apoderen del petit ¡ poble francès de Gyors de la Montagne. Sense la seva principal atracció, els turistes s'esvaeixen. I aleshores ocorre un fet insòlit: un rodamon desconegut s'enfila a la columna amb l'objectiu de quedar-s'hi tot el temps que l'hi permetin. L'alcalde Laville i el seu conseller Serge hauran de decidir què fer-ne, de l'estilita i de la seva sorprenent petició. El món els mira.

 


Uri Cosak

 

L'autor

Uri Costak (Barcelona, 1973) és llicenciat en periodisme i ha estat reporter de premsa i guionista de ràdio. Com a periodista ha treballat de reporter a La Vanguardia i de guionista a la Cadena Ser. Ha treballat en l'àmbit de la comunicació empresarial i institucional i com a director creatiu de diferents agències de publicitat. També imparteix classes en el Màter en Estratègia i Gestió Creativa de la Marca (UPF-BSM) i a l'Escola Elisava. L'Estilita és la seva primera novel·la. 

twitter