Club de Lectura: 'La Biblioteca dels llibres rebutjats' de David Foenkinos

30/06/2021

Els membres del Club de Lectura de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell ja poden recollir el llibre del Club de Lectura del mes de juny. Es tracta de La Biblioteca dels llibres rebutjats de David Foenkinos. Es tracta un thriller literari, un misteri sobre un llibre que passa de rebutjat a èxit editorial en un tres i no res canviant la vida d'un munt de persones de manera inesperada. El Club de Lectura serà el dimecres 30 de juny a 2/4 de 8 del vespre. Aida Montoya serà l'encarregada de conduir-lo.

 

L'argument

Portada La biblioteca dels llibres rebutjats

En un poblet de la Bretanya francesa, un bibliotecari decideix recollir tots els llibres refusats pels editors. Posa anuncis a les revistes literàries i en pocs anys reuneix prop d'un miler de manuscrits.

Amb una trama plena de suspens, i una vena fantasiosa i sentimental, marca Foenkinos, aquesta comèdia-thriller és la prova que una novel·la pot commoure els lectors.

Una novel·la sobre llibres i escriptura que agrada a tota mena de lectors. 

 

L'autor

Careto David Foenikos

Nascut a París el 1974, David Foenkinos va estudiar Lletres a la Sorbona i es va formar com a músic de jazz. És autor de diverses novel·les, entre les quals destaca La delicadesa, que va suposar la seva consagració literària i va ser adaptada al cinema pel mateix autor i el seu germà, Stéphane Foenkinos, i interpretada per Audrey Tautou i François Damiens. Charlotte és la seva última obra, que ha obtingut els premis Renaudot i Goncourt des Lycéens 2014.

twitter