Club de Lectura amb Tània Juste al Celler Mas Comtal

04/10/2017
04 de octubre de 2017
Una trentena de membres del Club de Lectura de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell van visitar, el passat dijous, el Celler Mas Comtal, a Avinyonet del Penedès. 

Allà s'hi va fer el Club de Lectura del mes de setembre i van poder comentar i debatre sobre la novel·la Temps de Família amb la seva autora, Tània Juste. La jornada va començar a la tarda amb l'arribada al celler. Allà van descobrir la historia d'un celler que elabora vins ecològics i que s'ha convertit en un dels Cellers de referència dins la D.O. del Penedès. Els taradellencs i taradellenques van visitar les vinyes i se'ls hi va explicar la importància d'aquestes, els seus trets característics, el seu cultiu i com aquest condiciona el caràcter i la singularitat del vi.

Gràcies al projecte Lletres en viu de la Institució de les Lletres Catalanes, aquest Club de Lectura va poder gaudir de la presència de Tània Juste. L'autora de Temps de família va parlar de la novel·la que els membres del Club de Lectura de Taradell havien llegit i va intercanviar opinions i debatre sobre el seu llibre. Una novel·la en què els taradellencs van coincidir a dir que havia agradat molt. Juste també va parlar de la seva vida com a escriptora destacant que “sempre m'ha agradat escriure”. Va dir que una de les altres passions que té és la història i “escrivint novel·les puc barrejar les dues meves passions”. A més a més va explicar que les quatre novel·les que ha escrit “són molt de proximitat, arriben molt a la gent”. Va ser una trobada que va servir per parlar de literatura i de vinyes.

Tot seguit els membres del Club de Lectura i la mateixa autora van seguir intercanviant opinions en un sopar servit pel Celler Mas Comtal i on no hi van faltar el tast d'alguns dels seus vins. 

CL Tempsdefamílai (1)
CL Tempsdefamílai (2)
CL Tempsdefamílai (5)

CL Tempsdefamílai (6)
CL Tempsdefamílai (7)
CL Tempsdefamílai (10)

CL Tempsdefamílai (9)
CL Tempsdefamílai (8)
CL Tempsdefamílai (12)

Logo Mas ComtalLogo Lletres en viu

twitter