Celebreu amb nosaltres els 30 anys de la Biblioteca de Taradell!

27/05/2017
27 de maig de 2017
El 4 de juny la Biblioteca de Taradell farà 30 anys. Per celebrar aquest aniversari, entre el 8 i el 10 de juny,  s'han preparat diverses activitats per a tots els usuaris: petits i adults.

La primera activitat serà el dijous 8 de juny, a les 8 del vespre, amb un concert de versions de Dylan. Es tracta d'un espectacle poèticomusical sobre Bob Dylan que anirà a càrrec del grup musical Grushenka amb els rapsodes Eulàlia Ripoll i Isidre Oller. L'endemà divendres, 9 de juny, serà el torn pels nens i nenes de quart i cinquè de Primària. De les 9 a les 11 del vespre Jeep Gasulla explicarà Contes amb pijama. Els assistents hauran de portar-se el sopar, el pijama i les sabatilles. Dissabte es farà un espectacle familiar de circ, mim i clown anomenat Peripècies a càrrec de Katraska. Està obert a totes les edats i es farà a les 12 del migdia. Durant tota la setmana també es projectaran els vídeos que han realitzat els alumnes de 6è de les escoles del municipi.

A banda de totes aquestes activitats però, volem que vinguis a felicitar-nos. Hem preparat un Photocall on et farem fotos instantànies que penjarem a l'entrada de la Biblioteca o també ens podeu escriure una dedicatòria.  

I felicita'ns també per les xarxes socials. Fes una foto del teu racó preferit de la Biblioteca, penja-la al  twitter i/o Instagram citant @bibliotaradell amb l'etiqueta #30anysbibliotaradell i guanya un lot de llibres.