Atena, nou servei de les Biblioteques públiques de Catalunya

01/04/2021
01 de abril de 2021

A partir d'ara pots demanar qualsevol llibre de les biblioteques Públiques de Catalunya i el pots recollir a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

El 18 de març va entrar en funcionament el Catàleg Col·lectiu de les Biblioteques Públiques de Catalunya. Es tracta d'Atena, que unifica el fons de les 227 biblioteques i els 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques de Municipals (XBM) de la Diputació de Barcelona amb els de les biblioteques públiques de Girona, Tarragona i Lleida. 

El catàleg Atena facilita la integració del fons documental de totes les biblioteques públiques de Catalunya i l'accés dels documents als ciutadans.   És un servei gratuït i de lliure accés pels que disposin del carnet de les biblioteques públiques de Catalunya, basat en un sistema de préstec interbibliotecari nacional, que connecta totes les biblioteques públiques de Catalunya. Si disposes de carnet de biblioteca, pots realitzar en línia les peticions de préstec interbibliotecari de documents que no estiguin disponibles a la biblioteca o biblioteques del teu municipi o bibliobús.

Catàleg Atena

twitter