Arrenca el cicle virtual 'Altres Veus'

20/10/2020
20 de octubre de 2020

El cicle, dividit en 3 àmbits, comença el dimarts 20 d'octubre i s'allargarà fins l'1 de desembre

Aquest dimarts 20 d'octubre s'enceta el cicle Altres Veus amb David Fernàndez, periodista i exdiputat del Parlament de Catalunya, que parlarà sobre els drets civils en l'entrevista Anatomia d'una regressió. La conversa es podrà seguir pel canal d'Instagram de @bibliotequesXBM a les 2/4 de 8 del vespre. 

Cicle A tres veus_David Fernández

Altres Veus és un cicle de nou entrevistes virtuals per tractar temes d'actualitat amb experts amb reconeixement públic: escriptors, pensadors, especialistes reconeguts i persones referents dels mitjans de comunicació que generen opinió. L'objectiu és promoure la reflexió sobre temes candents, agitar el debat com a via per a l'entesa i la convivència i, fomentar l'esperit crític per ajudar a crear una ciutadania activa compromesa amb la seva comunitat i el seu entorn. 

Les entrevistes es divideixen en tres àmbits temàtics: feminismes, drets civils i emergència climàtica. Són coordinats per Bel Olid, Laura Llevadot i Milagros Pérez Oliva, respectivament.

Drets civils

  • 20 d'octubre 2020, a les 19:30 hores. Laura Llevadot entrevista a David Fernàndez: Anatomia d'una regressió.
  • 27 d'octubre 2020, a les 19:30 hores. Laura Llevadot entrevista a Fina Birulés: Els reptes del feminisme insurreccional.
  • 11 de novembre 2020, a les 19:30 hores. Laura Llevadot entrevista a Miquel Missé: Els límits del dret a la identitat sexual.

Feminismes

  • 3 de novembre, a les 19:30 hores. Bel Olid entrevista a Carmen Juares. Veus robades als feminismes.
  • 26 de novembre, a les 19:00 hores. Bel Olid entrevista a Elizabeth Duval. Sang jove per a una lluita antiga.
  • 1 de desembre, a les 19:30 hores. Bel Olid entrevista a Marta Segarra. Ara i aquí, arrels profundes.

Emergència climàtica

  •   10 de novembre, a les 19:30 hores. Milagros Pérez Oliva entrevista a Maria Carme Llasat. Quan el clima es queixa. Les alteracions extremes com a símptoma.
  • 17 de novembre, a les 19:30 hores. Milagros Pérez Oliva entrevista a Javier Martín Vide. Escalfament global: com hem arribat fins aquí i què podem fer
  • 24 de novembre, a les 19:30 hores. Milagros Pérez Oliva entrevista a Anna Pérez Català. Emergència climàtica i vida quotidiana.
twitter