Aquestes festes regala el 'Juga-t'ho. El joc de Taradell'

Si no vas pensar a comprar-lo o no saps què regalar per aquestes festes de Nadal et proposem que compris el Juga-t'ho. El joc de Taradell.Encara 

Dissabte, 06/01/2024

Es tracta d'un joc de taula amb 250 preguntes sobre el poble des de gent i personatge, cultura, patrimoni, entorn i entitats. Cada targeta consta d'una pregunta, amb quatres respostes (la correcta marcada en negra) i una fotografia que complementa la pregunta.

El Juga-t'ho. El joc de Taradell es pot comprar per 20 euros a la Biblioteca de Taradell i a les oficines de l'Ajuntament. 

Presentació Trivial (1)

L'origen del joc

A l'inici de la pandèmia, el març del 2020 i dDurant cinc mesos a través de les històries de l'Instagram de la Biblioteca  Antoni Pladevall i Font (@bibliotaradell) es plantejaven deu preguntes diàries sobre diverses temàtiques relacionades amb Taradell amb l'objectiu de difondre el fons fotogràfic de l'Arxiu i la Col·lecció Local de la Biblioteca. Un cop va finalitzar aquesta activitat, per la festa major del 2020, es va decidir adaptar-ho a un joc de taula. L'adaptació va anar a càrrec de Miquel Vivet, Rosa Papell, Laia Camprubí, Pep Bosch, Eva Leucó i Laia Miralpeix.