Aquestes Festes regala 'Juga-t'ho. El joc de Taradell'

Es podrà comprar a la Biblioteca Antoni Pladevall o a les oficines de l'Ajuntament de Taradell. 

Dimarts, 05/01/2021

Juga-t'ho, el joc de Taradell arriba en forma de joc de taula després de triomfar a Instagram durant el confinament per la Covid-19. Durant cinc mesos i a través de les històries d'aquesta  xarxa social de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font (@bibliotaradell), Laia Miralpeix, coordinadora de l'Arxiu Fotogràfic, plantejava deu preguntes diàries sobre diverses temàtiques relacionades amb Taradell amb l'objectiu de difondre el fons fotogràfic de l'Arxiu i la Col·lecció Local de la Biblioteca.

Presentació Trivial (1)

D'aquella iniciativa virtual en resulta aquest joc pensat "no per competir sinó per compartir el que sabem del nostre poble i, en definitiva, per conèixer i estimar encara més Taradell" va explicar Miralpeix durant la presentació, aquest dimecres a la tarda a la Biblioteca. Miralpeix va destacar la col·laboració de Miquel Vivet, Rosa Papell, Laia Camprubí, Pep Bosch i Eva Leucó per fer possible l'adaptació en format joc de taula. Ells han estat els encarregats de seleccionar, d'entre les més de 1.500 preguntes publicades a Instagram entre el 17 de març i el 23 d'agost, les 250 que es troben al Juga-t'ho, el joc de Taradell. Concretament són 250 targetes amb preguntes sobre patrimoni, cultura, història, entorn, entitats, i veïns i veïnes del poble. Cada targeta consta d'una pregunta, amb quatres respostes (la correcta marcada en negra) i una fotografia que complementa la pregunta. 

Presentació Trivial (1)

La regidora de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Taradell, Míriam Martínez, va assenyalar la importància del joc per difrondre des del patrimoni a la cultura taradellenca passant per la història, l'entorn, les entitats i la seva gent i alhora va assegurar que "amb l'adaptació a joc de taula, és un bon motiu per jugar-hi tota la família". 

Presentació Trivial (2)

La confecció del joc ha anat a càrrec de l'equip de La Rita Comunicació encapçalat per la també taradellenca Laia Casadevall. Ella va destacar la "il·lusió d'haver portat endavant aquest projecte" i els elements del poble amb els quals s'han basat per diferenciar les diferents categories, a banda dels colors.

Juga-t'ho, el joc de Taradell es podrà comprar a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i a l'Ajuntament de Taradell a partir del dimarts 22 de desembre. El preu és de 20 euros. Mentrestant es poden encarregar enviant un correu electrònic a reserves@taradell.cat o un whatsapp a 619 221 829. 

Poster Juga-t\'ho