Hora del conte en anglès a la Biblioteca

The Great Circus man és una Hora del Conte alegre, dinàmica i molt participativa, en la qual els assistents intervenen activament i fins i tot interpreten alguns dels personatges.

Dijous, 28/10/2021

Ruskus Patruskus tornarà a la Biblioteca de Taradell per oferir una Hora del Conte en Anglès anomenada The great circus man, un activitat ideal per infants que cursen el cicle mitjà en la qual un pallasso vol escampar felicitat arreu del món amb el seu circ ambulant on treballen alguns personatges força estrambòtics.

L'Hora del Conte serà el dijous 28 d'octubre a 2/4 de 6 de la tarda i comptarà amb Monsieur Loyal, el presentador, interpretat per un titella misteriós que es transforma en una mà embruixada. També hi haurà The Strongman, un forçut sense força però amb una arma secreta: hipnotitzar el públic per fer-lo creure en les seves proeses inexistents. No hi faltarà The Magician, un mag que de sobte perd els seus poders màgics i necessita l'ajuda dels nens per fer els seus trucs. I també hi haurà The juggler, que buscarà una capsa d'ous enmig del públic.

En aquesta Hora del Conte es podran escoltar moltes expressions angleses que estan relacionades amb el món del circ. El llenguatge es reforçarà amb accions visuals molt clares per afavorir una bona compressió entre els lectors. 

The great Circus + HC anglès octubre 2021