INSCRIPCIONS TANCADES
Apunta't al taller d'introducció a la genealogia

Està organitzat per l'Arxiu Fotogràfic de Taradell i anirà a càrrec d'Irene Llop. 

Dimecres, 23/11/2022

Quan volem conèixer i documentar la història de la pròpia família sovint, no sabem com començar. Amb la voluntat de recuperar els nostres avantpassats l'Arxiu Fotogràfic de Taradell organitza un curs de genealogia.

Es farà durant tres dimecres: el 9, el 16 i el 23 de novembre a partir de les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i estarà impartit per Irene Llop.  

Cal inscripció prèvia i les places són limitades. 

 

arbre 1

Aquest curs pretén donar les eines per abordar la recerca genealògica, mostrant els passos que cal seguir, les limitacions, les eines disponibles, quins documents podem trobar i on es troben... Està destinat a persones que es vulguin iniciar en la genealogia, però també a aquelles que ja tinguin nocions sobre el tema. Uns coneixements que faciliten la feina i que permeten guiar i aprofundir en la investigació genealògica. 

 

 

Irene Llop i Jordana és doctora en Història Medieval, Paleografia i Diplomàtica (UB) i llicenciada en Filologia Hebrea (UB); la seva tesi doctoral estudia la comunitat jueva de Vic al segle XIII. Combina la docència a la Facultat d'Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP) de la Uvic amb la recerca i el treball en diferents arxius, històrics i administratius. És membre del Grup de Recerca en Lingüística Aplicada, Didàctica i Literatura (GLOSSA). Ha publicat articles sobre història i judaisme a revistes com Ausa, Tamid, Hispania Judaica  o Imago Temporis, i diverses monografies de temes històrics. És membre del Comitè de Redacció de la revista Tamid. Revista catalana anual d'estudis hebraics, publicació de la Societat Catalana d'Estudis Hebraics (filial de l'Institut d'Estudis Catalans).