Apunta't al taller d'escriptura de records

Dins del projecte BiblioLab de la Diputació de Barcelona, aquest mes durem a terme un taller d'escriptura de records a la Biblioteca de Taradell. 
Dimarts, 23/01/2018

El taller, que es gratuït, constarà de tres sessions. Es farà els dimarts 6, 13 i 20 de febrer i anirà a càrrec de Miracle Sala del Laboratori de Lletres.

T'has plantejat mai escriure la teva biografia i no saps què és important i què no? Saps com captar l'essència d'un record quasi oblidat? Vols descobrir com organitzar els teus records de manera senzilla, amena i interessant pels lectors? Si vols treballar en la teva pròpia biografia o en la d'un altre, o si simplement vols explorar en els teus records i treballar-los a través de l'escriptura, apunta't al taller d'escriptura de records. En aquest taller convertirem un record puntual en matèria de literatura. Posarem per escrit aquella imatge que teníem tan present i que va ser tan important. No cal ser escriptor. No fa falta haver passat anys escrivint d'amagat per atrevir-se a venir. Per a poder-hi participar cal inscripció prèvia i les places són limitades.