Apunta't al taller de narrativa fotogràfica

Per aprendre a explicar amb la fotografia retrats, objectes i espais.

Dimarts, 29/11/2022

Amb aquest taller, que anirà a càrrec de Neus Grifoll, es vol donar a conèixer el llenguatge fotogràfic a través de l'obra de Català Roca, posant en pràctica la narrativa fotogràfica (explicar a través de la imatge).

Es comptarà amb divereses fotografies de l'arxiu de Català Roca, es seleccionaran i s'ordenaran les seves fotos per crear un reportatge. 

També es vol que l'usuari, a través de la fotografia de l'entorn proper (el barri, la biblioteca, el casal, la plaça) sigui capaç d'explicar-lo sense que calguin massa paraules. 

Es tracta d'un taller experiencial adreçat a públic familiar a partir de 8 anys. 

És una activitat del Servei de Biblioteques de la Generalitat per a commemorar el centenari del naixement de Francesc Català-Roca.

Cal inscripció prèvia. Si voleu assistir adreceu-vos a la Biblioteca, envieu un correu a b.taradell.cat o bé truqueu al 93 880 10 56.

Taller Històries Fotogràfiques

Neus Grifoll Draper és llicenciada en Belles Arts per la UB i en Cinema i Audiovisuals per l'ESCAC (l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). És una apassionada de la imatge fixa i en moviment i, sobretot, de la seva capacitat per interpel·lar, sacsejar i emocionar-nos. Ha treballat en fotografia i cinema des del 2001 (departaments de producció i direcció) i es dedica a generar i liderar projectes, cicles i tallers on la fotografia i el cinema són els protagonistes, per exemple, pels centres CaixaForum i altres museus. Alhora, ha compaginat la seva activitat professional amb la docència, com a professora de fotografia dels Cicles Formatius de l'Escola Elisava.