Ampliem el termini de retorn dels documents prestats

15/04/2020
15 de abril de 2020

I també la data per recollir els documents reservats. 

A causa de l'allargament de l'estat d'alarma del Covid19 fins al 26 d'abril hem allargat de nou la data de venciment de tots els préstecs en curs fins al 31 de maig de 2020. Continuen exclosos de la pròrroga els documents en estat Reclamat (amb més de 21 dies de retard quan es va iniciar el tancament).

Per altra banda, també hem ampliat el termini per recollir els documents reservats fins al 23 de maig.

Si les mesures d'emergència s'estenguessin els propers mesos, tornaríem a allargar les dates de retorn dels préstecs i venciment de les reserves, tants cops com sigui necessari.

Us recordem que teniu a la vostra disposició la plataforma de préstec digital e-Biblio, que està associada al carnet de la Biblioteca i que a més de llibres, també hi podeu trobar revistes i pel·lícules, així com els continguts digitals de la Biblioteca Virtual. 

Recomanem que t'informis de l'actualitat del coronavirus a través de fonts oficials i que segueixis les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per qualsevol incidència, us podeu posar en contacte amb la Biblioteca enviant un correu electrònic a: b.taradell@diba.cat

També podeu seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

 

image @bibliotaradell

image facebook.com/BibliotecaTaradell

image @bibliotaradell